Maak het jezelf comfortabel en kies voor een paar FITS slippers of sandalen!

Onlangs hebben wij een leuk bericht ontvangen van een tevreden klant en dit delen we natuurlijk graag met jullie. Vooral gezien we allemaal veel tijd in en om het huis doorbrengen op dit moment.

Sinds de coronacrisis is Julia – net als vele andere mensen – genoodzaakt om vanuit huis te werken. De ene dag zit ze aan de keukentafel met de laptop, de andere dag aan haar oude bureau met bureaustoel die niet verstelbaar is. Voor even is dat prima, Julia is allang blij dat ze haar werkzaamheden vanuit huis kan doen. Echter, na een maand fulltime thuiswerken, beginnen de pijntjes toch te komen. Naarmate de dag vordert, krijgt ze een zeurend gevoel in haar voeten. Door het thuiswerken draagt ze haar steunzolen bijna niet meer. Ze draagt de steunzolen van de voetspecialist altijd netjes in haar normale schoenen, maar zodra ze thuis is gaan de schoenen uit. Gezien ze belemmeringen begon te ervaren, heeft ze contact opgenomen met haar voetspecialist en de situatie voorgelegd. Haar voetspecialist heeft uitgelegd dat er FITS slippers en sandalen zijn waar zijn steunzool één-op-één in kan worden verwerkt. Julia was benieuwd of ze hiermee haar klachten kon verminderen en heeft vervolgens een paar FITS laten maken.

Het resultaat? Julia komt nu vrijwel volledig pijnvrij de gehele dag door, de slippers zijn voor haar een geweldige toevoeging! Waar ze eerder gedurende de dag een zeurend gevoel in haar voeten kreeg, is dat sinds de aanschaf van een paar FITS slippers enorm afgenomen en geniet ze van het comfort. Ze kan ze iedereen aanbevelen!

Waarom zijn FITS slippers of sandalen een meerwaarde?

In bovengenoemde situatie kun je een comfortabel paar slippers of sandalen goed gebruiken, zeker als je steunzolen draagt. Het voetbed is gebaseerd op jouw therapie en zorgt dat je klachtenvrij de dag doorkomt. Jouw 3D aangemeten voetbed van de voetspecialist wordt namelijk één-op-één verwerkt in het door jou gekozen paar FITS. Met een paar FITS kan je hierdoor zowel binnen- als buitenshuis jouw therapie voortzetten. Op deze manier kan je in huis jouw steunzolen blijven dragen én daarbij op een paar comfortabele slippers of sandalen kunnen lopen.

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jou zijn? Neem dan snel contact op met een voetspecialist bij jou in de buurt! Op zoek naar een voetspecialist bij jou in de buurt? Klik hier om de dichtstbijzijnde voetspecialist te vinden.

Benieuwd naar de FITS collectie? Bekijk hier alvast de FITS collectie!

 • Ontdek onze nieuwe collectie!

  Ontdek onze nieuwe collectie! De afgelopen maanden hebben we gekeken naar de laatste trends, gezocht naar de beste materialen en hebben wij samengewerkt met onze voetspecialisten om een sterke collectie voor 2022 neer te zetten. Wij zijn dan ook enorm enthousiast om onze nieuwe frisse collectie custom made slippers & sandalen met jou te delen!…

  Lees meer
 • Last van je voeten/last van pijn ter hoogte van de bal van je voet? FITS Footwear heeft wellicht de oplossing!

  Waarschijnlijk ken je het wel; je komt thuis na een lange dag en je bent blij dat eindelijk je schoenen uit kunnen, omdat je voeten zo’n pijn doen! Dit zou zo maar kunnen komen, doordat je last hebt van ‘capsulitis’. In makkelijkere taal betekent dit dat je een overbelasting, of misschien zelfs wel een ontsteking,…

  Lees meer
 • FITS vegan Footwear

  Dit is alweer het tweede seizoen dat wij vegan modellen aanbieden! Wij horen je denken: “Wat is vegan en wat houdt een FITS vegan model nou precies in?” Vegan Vegan is een levensstijl waarin men alle producten/diensten mijdt die schadelijk zijn voor dieren, dieren uitbuiting – of misbruik. Hier dragen wij graag ons steentje aan…

  Lees meer

Aanmeetpunten bij jou in de buurt