Last van je voeten/last van pijn ter hoogte van de bal van je voet? FITS Footwear heeft wellicht de oplossing!

Waarschijnlijk ken je het wel; je komt thuis na een lange dag en je bent blij dat eindelijk je schoenen uit kunnen, omdat je voeten zo’n pijn doen! Dit zou zo maar kunnen komen, doordat je last hebt van ‘capsulitis’. In makkelijkere taal betekent dit dat je een overbelasting, of misschien zelfs wel een ontsteking, in je voorvoet hebt.

Capsulitis is te herkennen aan stekende/zeurende pijn ter hoogte van de bal van de voet. Deze pijn voel je met name bij het afzetten van de voet. Dit gevoel kun je ervaren als stekende pijn bij belasting en als zeurende pijn in rust. Aanvullend kun je ook een branderig gevoel ervaren.

FITS-slippers en sandalen kunnen uitkomst bieden/je hier wellicht bij helpen!
Als aanvulling op jouw zooltherapie is een paar FITS-slippers of sandalen uitermate geschikt. Jouw voetspecialist kan door middel van correcties in jouw gepersonaliseerde voetbed ervoor zorgen dat de druk onder de voorvoet beter wordt verdeeld en de voorvoet wordt ontlast. Dit zorgt vrij snel voor pijnverlichting.

Dit betekent dat jij de gehele zomer jouw gepersonaliseerde voetbed kunt dragen. Ze kunnen tevens zowel binnen- als buitenshuis worden gedragen. Jij kiest zelf een model uit waarin een gepersonaliseerd voetbed wordt verwerkt.

Naast jouw huidige zooltherapie die je in jouw alledaagse schoenen hebt, zit de zooltherapie dus ook in de FITS-slippers. Door deze combinatie kan er mogelijk zelfs winst in de totale genezing worden behaald.

Herken jij jezelf in bovenstaande klachten en ben jij op zoek naar dé zomerse oplossing?
Laat je dan volledig informeren door jouw voetspecialist en ‘get the FITS experience!’

 • Maak het jezelf comfortabel en kies voor een paar FITS slippers of sandalen!

  Onlangs hebben wij een leuk bericht ontvangen van een tevreden klant en dit delen we natuurlijk graag met jullie. Vooral gezien we allemaal veel tijd in en om het huis doorbrengen op dit moment. Sinds de coronacrisis is Julia – net als vele andere mensen – genoodzaakt om vanuit huis te werken. De ene dag…

  Lees meer
 • FITS vegan Footwear

  Dit is alweer het tweede seizoen dat wij vegan modellen aanbieden! Wij horen je denken: “Wat is vegan en wat houdt een FITS vegan model nou precies in?” Vegan Vegan is een levensstijl waarin men alle producten/diensten mijdt die schadelijk zijn voor dieren, dieren uitbuiting – of misbruik. Hier dragen wij graag ons steentje aan…

  Lees meer
 • Een extra paar FITS op afstand bestellen? Lees hier hoe dat kan!

  Bij jouw eerste paar FITS heeft jouw voetspecialist een 3D scan van je voeten gemaakt. Vervolgens zorgt jouw voetspecialist ervoor dat jouw 3D aangemeten voetbed een-op-een wordt verwerkt in de slipper, sandaal of huisschoen. Wanneer jij tussendoor geen therapieverandering hebt, kan je nu op afstand een tweede paar FITS bestellen! Heb je tussendoor wel therapieverandering…

  Lees meer

Aanmeetpunten bij jou in de buurt