• Ontdek onze nieuwe collectie!

  De afgelopen maanden stonden in het teken van zoeken naar de beste materialen, pasvorm verbetering, kijken naar de laatste trends, ontwikkelen en samenwerken met voetspecialisten om te kijken naar een zo goed mogelijke nieuwe collectie neer te zetten voor 2021. We zijn blij dat we voor aankomend seizoen een sterke en diverse collectie hebben neergezet!...
  Lees meer
 • Last van je voeten/last van pijn ter hoogte van de bal van je voet? FITS Footwear heeft wellicht de oplossing!

  FITS Footwear kan jou helpen bij voetklachten. Kies je gewenste model waarin jouw eigen benodigde therapie zit verwerkt.
  Lees meer
 • Maak het jezelf comfortabel en kies voor een paar FITS slippers of sandalen!

  Last van een zeurend gevoel in de voet sinds het thuiswerken? Maak het jezelf comfortabel en kies ook voor een paar slippers of sandalen!
  Lees meer
 • FITS vegan Footwear

  Dit is alweer het tweede seizoen dat wij vegan modellen aanbieden! Wij horen je denken: “Wat is vegan en wat houdt een FITS vegan model nou precies in?”
  Lees meer
 • Een extra paar FITS op afstand bestellen? Lees hier hoe dat kan!

  Wanneer jij tussendoor geen therapieverandering hebt, kan je nu op afstand een tweede paar FITS bestellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees de benodigde informatie verder in deze blog!
  Lees meer
 • FITStastisch!

  Sinds de start van het nieuwe seizoen hebben wij erg veel positieve reacties van zowel de voetspecialisten als de klanten ontvangen over onze nieuwe modellen, kleuren en ons nieuwe vegan model.
  Lees meer
 • Maak het jezelf comfortabel en kies ook voor een paar huisschoenen!

  Last van een zeurend gevoel in de voet sinds het thuiswerken? Maak het jezelf comfortabel en kies ook voor een paar huisschoenen!
  Lees meer
 • Voetklachten? FITS Footwear heeft wellicht de oplossing!

  FITS Footwear kan jou helpen bij voetklachten. Kies je gewenste model waarin jouw eigen benodigde therapie zit verwerkt.
  Lees meer
 • De voetspecialist! Hoe kunnen zij jou helpen?

  De voetspecialist kan je helpen met een steunzool waarin jouw eigen benodigde therapie zit verwerkt. Denk aan voetklachten, standsafwijkingen en sportblessures.
  Lees meer
 • Hoe kom ik aan een paar FITS?

  Wist je dat je 60% van jouw tijd in omstandigheden verkeert die vragen om ander schoeisel dan je gebruikelijke schoenen? Denk aan situaties als heerlijk blootsvoets thuis lopen, jouw zomervakantie of om religieuze omstandigheden. Op momenten als deze kunt je een comfortabel paar slippers of huisschoenen goed gebruiken, zeker als het voetbed gebaseerd is op jouw eigen therapie.
  Lees meer