• Maak het jezelf comfortabel en kies ook voor een paar huisschoenen!

  Sinds de coronacrisis ben ik net als vele andere mensen genoodzaakt om vanuit huis te werken. Dit zorgt voor geïmproviseerde werkplekken en de daarbij behorende outfit en schoeisel. De ene dag zit ik aan de keukentafel met de laptop, de andere dag aan mijn oude bureau met bureaustoel die niet verstelbaar is. Voor even is...
  Lees meer
 • Een extra paar FITS op afstand bestellen? Lees hier hoe dat kan!

  Wanneer jij tussendoor geen therapieverandering hebt, kan je nu op afstand een tweede paar FITS bestellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees de benodigde informatie verder in deze blog!
  Lees meer
 • FITStastisch!

  Sinds de start van het nieuwe seizoen hebben wij erg veel positieve reacties van zowel de voetspecialisten als de klanten ontvangen over onze nieuwe modellen, kleuren en ons nieuwe vegan model.
  Lees meer
 • Ontdek onze nieuwe collectie!

  Ben je al nieuwsgierig geworden? Vanaf 10 januari staat alles online, maak snel een afspraak bij jouw voetspecialist!
  Lees meer
 • Voetklachten? FITS Footwear heeft wellicht de oplossing!

  FITS Footwear kan jou helpen bij voetklachten. Kies je gewenste model waarin jouw eigen benodigde therapie zit verwerkt.
  Lees meer
 • De voetspecialist! Hoe kunnen zij jou helpen?

  De voetspecialist kan je helpen met een steunzool waarin jouw eigen benodigde therapie zit verwerkt. Denk aan voetklachten, standsafwijkingen en sportblessures.
  Lees meer
 • Hoe kom ik aan een paar FITS?

  Wist je dat je 60% van jouw tijd in omstandigheden verkeert die vragen om ander schoeisel dan je gebruikelijke schoenen? Denk aan situaties als heerlijk blootsvoets thuis lopen, jouw zomervakantie of om religieuze omstandigheden. Op momenten als deze kunt je een comfortabel paar slippers of huisschoenen goed gebruiken, zeker als het voetbed gebaseerd is op jouw eigen therapie.
  Lees meer
 • Onderhoudstips huisschoenen

  Jouw winterse huisschoenen zijn gemaakt van natuurlijk Italiaans vilt (90% wol en 10% polyester), dit zorgt voor heerlijke warme voeten tijdens de koude winterdagen!
  Lees meer
 • Onderhoudstips slippers & sandalen

  Door onze actieve levensstijl en intensieve gebruik van onze slippers of sandalen is het belangrijk ze te voorzien van het nodige onderhoud.
  Lees meer
 • Huisschoenen; klachtenvrij en hip!

  Vanwege voorvoetklachten en pijn in de onderrug heb ik destijds op aanraden van een vriendin een afspraak gemaakt met een voetspecialist.
  Lees meer