Prijzen

 • Wat is de prijs van een paar slippers of sandalen?

  De prijs is afhankelijk van de behandeling en therapie. Jouw voetspecialist kan je volledig informeren over de mogelijkheden, beperkingen, collectie en eventuele vergoedingen. Als richtprijs kan je een prijs aanhouden tussen de €240,- en 270,- , inclusief aanmeetconsult. Jouw voetspecialist kan je informeren over eventuele vergoedingen waar je wellicht recht op hebt.

 • Wat is de prijs van een paar huisschoenen?

  De prijs is afhankelijk van de behandeling en therapie. Jouw voetspecialist kan je volledig informeren over de mogelijkheden, beperkingen, collectie en eventuele vergoedingen. Als richtprijs kan je een prijs aanhouden tussen de €240,- en €270,- , inclusief aanmeetconsult. Dit is wel afhankelijk van de therapie die je nodig hebt. Jouw voetspecialist kan je informeren over eventuele vergoedingen waar je wellicht recht op hebt.

 • Ik wil mijn slippers of sandalen laten repareren, kan dat? Wat zijn hiervan de kosten?

  Het is mogelijk om de slippers te laten repareren. Wij verzoeken je om contact om te nemen met jouw voetspecialist, die kan je hiervan alles vertellen. De prijs is afhankelijk van wat je gerepareerd wilt hebben in combinatie met de leeftijd van de slippers.

 • Worden FITS slippers en sandalen vergoed?

  De vergoeding is afhankelijk van de behandeling en therapie. Jouw voetspecialist kan je informeren over eventuele vergoedingen waar je wellicht recht op hebt.