Ontdek FITS

Op maat gemaakte slippers, sandalen & huisschoenen

Om een op maat gemaakte slipper te krijgen dien je een afspraak te maken met een voetspecialist die is aangesloten bij FITS. FITS voetspecialisten zijn namelijk in het bezit van de juiste aanmeetapparatuur om jouw voet digitaal in te scannen, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten perfect hoe ze een slipper moeten aanmeten. Nadat je op consult komt bij jouw voetspecialist zal er een scan worden gemaakt van de voet, worden er verschillende maatnames gedaan en kies je samen met jouw voetspecialist het model (wist je dat je alle modellen nog verder kunt customizen door het bovenwerk, de binnenvoering, het voetbed of de loopzool aan te passen?).

Met meer dan 900 locaties in Nederland en Belgiƫ is er altijd een FITS aanmeetpunt bij jou in de buurt.

Maak een afspraak met jou erkende voetspecialist die je alles kan vertellen over de mogelijkheden, collectie, prijzen en eventuele vergoedingen.

Ontwerp jouw eigen FITS samen met jouw voetspecialist.

Op onze website kun je een groot deel van onze collectie vinden, maar wist je ook dat je jouw FITS verder kunt customizen? Zo kun je de binnenvoering, het voetbed, de loopzool en het bovenwerk aanpassen naar jouw wens.

Lachend de zomer in.

Laat ons vertellen waarom onze slippers, sandalen en huisschoenen geschikt zijn voor jou.

Aanmeetpunten bij jou in de buurt