Ontdek FITS

Op maat gemaakte slippers, sandalen & huisschoenen

Voor het aanmeten van FITS werken we samen met ruim 1100 voetspecialisten. Zij zorgen ervoor dat de FITS worden aangemeten en vervolgens worden jouw FITS door ons geproduceerd. De voetspecialisten waar we mee samenwerken zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben de juiste apparatuur om voor jou de perfecte slipper, sandaal of huisschoen aan te meten. Allereerst kies je natuurlijk het model dat je wilt. Om je voeten nauwkeurig in kaart te brengen maakt de voetspecialist daarna een digitale 3D scan van je voeten. Met behulp van deze scan wordt het voetbed bepaald, zodat deze precies op jouw voeten is afgestemd. Vervolgens wordt met jou besproken welke eigenschappen je verder wilt toevoegen aan je FITS, zoals het bovenwerk, de binnenvoering en de kleur van de loopzool.

Met meer dan 1100 locaties in Nederland en Belgiƫ is er altijd een FITS aanmeetpunt bij jou in de buurt.

Maak een afspraak met jouw erkende voetspecialist die je alles kan vertellen over de mogelijkheden, collectie, prijzen en eventuele vergoedingen.

Ontwerp jouw eigen FITS samen met jouw voetspecialist.

Op onze website kun je een groot deel van onze collectie vinden, maar wist je ook dat je jouw FITS verder kunt customizen? Zo kun je de binnenvoering, het voetbed, de loopzool en het bovenwerk aanpassen naar jouw wens.

Lachend de zomer in.

Laat ons vertellen waarom onze slippers, sandalen en huisschoenen geschikt zijn voor jou.

Aanmeetpunten bij jou in de buurt