Huisschoenen

Op maat gemaakt

Jouw steunzool verwerkt in een huisschoen!

Get the FITS experience.

Ben je al bekend met onze winterse oplossing voor binnenshuis?
FITS heeft de oplossing om altijd en overal uw zooltherapie voort te zetten. Het nieuwste product is FITS comfort huisschoenen. De voetspecialist kan de podotherapeutische zolen zo maken dat ze ook geschikt zijn voor in onze huisschoenen. Jouw op maat gemaakte podotherapeutische zolen worden verwerkt in jouw eigen huisschoen en als totaalpakket afgeleverd. FITS biedt op dit moment alleen een dameslijn aan van huisschoenen. Deze damesmodellen zijn te verkrijgen in een tweetal modellen, een open en dichte variant, allebei de varianten zijn in diverse kleuren te krijgen.

Dit zorgt ervoor dat je met jouw eigen podotherapeutische zolen in jouw eigen huisschoen dagelijks heerlijk kan rondlopen. Denk aan situaties als thuis lopen, jouw zomervakantie of religieuze omstandigheden. Op momenten als deze kun je een huisschoen goed gebruiken, zeker omdat het voetbed zoals gezegd gebaseerd is op jouw eigen therapie.

Een uniek product!

FITS werkt alleen met erkende voetspecialisten

 • Jouw eigen huisschoen!
  Deze orthopedische huisschoenen worden gemaakt van erkent Italiaans vilt (90% wol / 10% polyester) en zijn heerlijk warm voor in de winter. De huisschoenen zijn er in een tweetal modellen in diverse kleuren.

 • Therapeutische ondersteuning
  Wij hebben huisschoenen voor steunzolen. Voor het aanmeten van deze FITS huisschoenen kun je terecht bij erkende voetspecialisten in heel Nederland. Via onze locatiezoeker kun je op zoek naar jou dichtstbijzijnde voetspecialist. Hij of zij zorgt ervoor dat jou 3D aangemeten voetbed 1-op-1 in de huisschoenen wordt verwerkt. Door middel van diverse aanmeettechnieken wordt de huisschoen volledig passend gemaakt op jouw voet.

 • 3D technologische gecombineerd met vakmanschap!
  Naast een speciaal ontwikkelde aanmeettechniek worden de huisschoenen aangemeten met een 3D scantechniek. Uw ingescande voet wordt digitaal gemodelleerd en voorzien van therapeutische ondersteuning. De huisschoenen worden vervolgens vervaardigd door vakmensen uit Portugal.

 • Voetspecialisten
  FITS werkt enkel met erkende voetspecialisten die samen met u een behandelplan opstellen. Jou voetspecialist kan u volledig informeren over alle mogelijkheden en samen met u kijken naar de, voor u, beste optie. Ga op zoek naar uw voetspecialist.

Ik wil mijn eigen FITS

Met therapeutische ondersteuning