Get the FITS experience.

Jouw steunzool verwerkt in een slipper, sandaal of huisschoen!

FITS zijn slippers, sandalen en huisschoenen op maat, zodat je overal comfortabel kunt lopen. We werken samen met ruim 1100 voetspecialisten om voor jou de perfecte FITS aan te meten.

Wist jij dat je 60% van je tijd in omstandigheden verkeert die vragen om ander schoeisel dan je gebruikelijke schoenen? Bijvoorbeeld tijdens je zomervakantie of wanneer je thuis bent. Op deze momenten kun je een comfortabel paar slippers of huisschoenen goed gebruiken, zeker als deze gebaseerd is op jouw voeten en looppatroon.

FITS Footwear. Op maat gemaakte slippers, sandalen & huisschoenen.

Met therapeutische ondersteuning.

  • FITS werkt enkel met erkende voetspecialisten. Jouw voetspecialist zorgt ervoor dat jouw 3D aangemeten voetbed een-op-een wordt verwerkt in de slipper, sandaal of huisschoen. Door middel van innovatieve Nederlandse scantechnieken worden de FITS speciaal voor jou gemaakt!
  • FITS werkt met hoogwaardige materialen en (ecologische) leersoorten. Alle materialen worden zorgvuldig gekozen en onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles.
  • Na het aanmeetproces worden jouw slippers met de hand vervaardigd door onze specialisten in Portugal. Wist je dat het productieproces alleen al uit meer dan 180 specialistische handelingen bestaat?
  • Wist je dat je jouw model kunt customizen? Zo kun je het bovenwerk, de binnenvoering, het voetbed en de loopzool aanpassen. Jouw voetspecialist helpt je graag bij het kiezen!

FITS Footwear - comfort lijn.

Huisschoenen met 3D aangemeten voetbed.

  • dameslijn.
  • dé oplossing voor in huis.
  • 3D aangemeten slipper, sandaal of huisschoen met therapeutische ondersteuning.
  • lichte huisschoenen met erkend Italiaans wol (90% wol / 10% polyester).
  • snelle leveringen.

Nederlandse innovatie gecombineerd met Portugees vakmanschap.

Ik wil mijn eigen FITS

Met therapeutische ondersteuning

Een tevreden FITS klant aan het woord

Ervaring met FITS vanuit een klant met voetklachten

In verband met hevige voorvoetklachten, draag ik al geruime tijd steunzolen in mijn schoenen. Echter, in huis vind ik het niet prettig om de schoenen te dragen waarmee ik ook buiten loop. Ik heb een tijd geprobeerd op sandalen te lopen, maar een steunzool glijdt dan weg. Fits Footwear heeft mij dé oplossing geboden: een sandaal die wordt voorgevormd met het profiel van mijn steunzool. Ik glijd niet meer weg en het biedt mij veel meer steun dan op blote voeten of op kousen-met-noppen te lopen. Precies waar ik naar opzoek was. Daarnaast levert het bedrijf keurig vakwerk, dus ik kan het iedereen aanbevelen!

Aanmeetpunten bij jou in de buurt