Een extra paar FITS op afstand bestellen? Lees hier hoe dat kan!

Bij jouw eerste paar FITS heeft jouw voetspecialist een 3D scan van je voeten gemaakt. Vervolgens zorgt jouw voetspecialist ervoor dat jouw 3D aangemeten voetbed een-op-een wordt verwerkt in de slipper, sandaal of huisschoen. Wanneer jij tussendoor geen therapieverandering hebt, kan je nu op afstand een tweede paar FITS bestellen! Heb je tussendoor wel therapieverandering gehad? Geen probleem, neem hiervoor contact op met jouw voetspecialist op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Hoe?
Stap 1. Je gaat naar onze collectiepagina en kiest een model naar keuze.

Stap 2. Klik op de knop ‘deel dit model’ om jouw gewenste model te mailen naar jouw voetspecialist (zie foto).

Stap 2

Stap 3. Jouw voetspecialist zal contact met je opnemen. Indien je geen therapieverandering hebt, neem je samen met jouw voetspecialist het gewenste model door.

 • Wil je nog iets veranderen aan het model zoals je die op de afbeelding ziet? Dit is natuurlijk mogelijk. Het model kan nog verder worden gecustomized: het bovenwerk, de binnen voering, het voetbed en de loopzool kan worden aangepast. Jouw voetspecialist geeft je hier graag advies over!

Stap 4. Wij gaan aan de slag met jouw bestelling en jouw paar FITS wordt binnen 10 werkdagen bij jou thuis afgeleverd!

 • Wist je dat het productieproces alleen al uit meer dan 180 specialistische handelingen bestaat? Jouw FITS worden met de hand vervaardigd door onze specialisten in Portugal. Wij werken met hoogwaardige materialen en (ecologische) leersoorten. Alle materialen worden zorgvuldig gekozen en onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles.

Ook al toe aan een tweede paar FITS? Bekijk dan gauw onze collectiepagina, stuur jouw gewenste model naar jouw voetspecialist en ‘Get the FITS experience!’

 • Ontdek onze nieuwe collectie!

  De afgelopen maanden stonden in het teken van zoeken naar de beste materialen, pasvorm verbetering, kijken naar de laatste trends, ontwikkelen en samenwerken met voetspecialisten om te kijken naar een zo goed mogelijke nieuwe collectie neer te zetten voor 2020. We zijn blij dat we voor aankomend seizoen een sterke en diverse collectie hebben neergezet!…

  Lees meer
 • De voetspecialist! Hoe kunnen zij jou helpen?

  Het woord voetspecialist, wat betekent dit woord nou eigenlijk? Het woord zegt het al, iemand die verstand heeft/specialist is op het gebied van voeten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een podoloog/podotherapeut. Een podoloog/podotherapeut zorgt ervoor dat je behandeld wordt wanneer je last hebt van voetklachten. Voetklachten kunnen voortkomen uit bijvoorbeeld het niet goed functioneren van knieën,…

  Lees meer
 • Hoe kom ik aan een paar FITS?

  Wist je dat je 60% van jouw tijd in omstandigheden verkeert?die vragen om ander schoeisel dan je gebruikelijke schoenen??Denk aan situaties als heerlijk blootsvoets lopen thuis, ?je zomervakantie?of om religieuze redenen.??Op momenten als deze kun je een comfortabel paar slippers of huisschoenen goed gebruiken, zeker als het voetbed gebaseerd is op jouw eigen therapie.

  Lees meer

Aanmeetpunten bij jou in de buurt