Hoe kom ik aan een paar FITS?

Wist je dat je 60% van jouw tijd in omstandigheden verkeert die vragen om ander schoeisel dan uw gebruikelijke schoenen? Denk aan situaties als heerlijk blootsvoets thuis lopen, jouw zomervakantie, of religieuze omstandigheden. Op momenten als deze kan je een comfortabel paar slippers of huisschoenen goed gebruiken, zeker als het voetbed gebaseerd is op je eigen therapie.

Herken jij je in bovenstaand? Dan kan FITS Footwear een uitkomst bieden. FITS kan jouw steunzool één-op-één verwerken in jouw slipper, sandaal of huisschoenen. Om hiervoor in aanmerking te komen dien je een afspraak te maken met een voetspecialist. Hij/zij kan je alles vertellen over de mogelijkheden, opties, collectie, prijzen en eventuele vergoedingen.


Om een op maat gemaakte slipper te krijgen dien je een afspraak te maken met een voetspecialist die is aangesloten bij FITS. FITS voetspecialisten zijn namelijk in het bezit van de juiste aanmeetapparatuur om jouw voet digitaal in te scannen. Ook zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten zij perfect hoe ze een slipper moeten aanmeten. Wanneer je op consult komt bij je voetspecialist zal er een scan worden gemaakt van de voet, worden er verschillende maten opgenomen en kies je samen met je voetspecialist het model (wist jij dat je alle modellen nog verder kunt customizen door het bovenwerk, de binnenvoering, het voetbed of de loopzool aan te passen?).

Wanneer alle gegevens verzameld zijn worden deze doorgestuurd naar FITS waar ze worden verzameld, beoordeeld en door specialisten in Portugal worden vervaardigd tot jouw unieke FITS!

Levertijd.
De reguliere levertijd bedraagt drie weken. Om FITS te vervaardigen hebben we enige tijd nodig omdat de slippers met high-tech CAD-CAM systemen worden gefreesd en verder met de hand worden vervaardigd in onze productielocatie in Portugal.

Prijs.
De prijs van een paar FITS is afhankelijk van de therapie en behandeling die jouw voetspecialist aanbiedt. Als richtprijs kun je een bedrag aanhouden tussen de €240,- en €270,-.
Jouw voetspecialist kan je tevens volledig informeren over eventuele vergoedingen.

Wanneer jouw FITS klaar zijn wordt er een afhaalafspraak ingepland om de slippers te passen. Jouw voetspecialist zal samen met je de FITS passen en afstellen. Ook zullen er diverse tips worden gegeven voor het dragen en krijg je tips over het onderhoud. Deel je FITS ervaring met ons via Facebook of Instagram!

 • Last van je voeten/last van pijn ter hoogte van de bal van je voet? FITS Footwear heeft wellicht de oplossing!

  Waarschijnlijk ken je het wel; je komt thuis na een lange dag en je bent blij dat eindelijk je schoenen uit kunnen, omdat je voeten zo’n pijn doen! Dit zou zo maar kunnen komen, doordat je last hebt van ‘capsulitis’. In makkelijkere taal betekent dit dat je een overbelasting, of misschien zelfs wel een ontsteking,…

  Lees meer
 • Maak het jezelf comfortabel en kies voor een paar FITS slippers of sandalen!

  Onlangs hebben wij een leuk bericht ontvangen van een tevreden klant en dit delen we natuurlijk graag met jullie. Vooral gezien we allemaal veel tijd in en om het huis doorbrengen op dit moment. Sinds de coronacrisis is Julia – net als vele andere mensen – genoodzaakt om vanuit huis te werken. De ene dag…

  Lees meer
 • Ontdek onze nieuwe collectie!

  Ontdek onze nieuwe collectie! De afgelopen maanden hebben we gekeken naar de laatste trends, gezocht naar de beste materialen en hebben wij samengewerkt met onze voetspecialisten om een sterke collectie voor 2022 neer te zetten. Wij zijn dan ook enorm enthousiast om onze nieuwe frisse collectie custom made slippers & sandalen met jou te delen!…

  Lees meer

Aanmeetpunten bij jou in de buurt