Hoe kom ik aan een paar FITS?

Wist je dat je 60% van jouw tijd in omstandigheden verkeert die vragen om ander schoeisel dan uw gebruikelijke schoenen? Denk aan situaties als heerlijk blootsvoets thuis lopen, jouw zomervakantie, of religieuze omstandigheden. Op momenten als deze kan je een comfortabel paar slippers of huisschoenen goed gebruiken, zeker als het voetbed gebaseerd is op je eigen therapie.

Herken jij je in bovenstaand, dan kan FITS Footwear een uitkomst bieden. FITS kan jouw steunzool een-op-een verwerken in jouw slipper, sandaal of huisschoenen. Om hiervoor in aanmerking te komen dien je een afspraak te maken met een voetspecialist. Deze kan je alles vertellen over de mogelijkheden, opties, collectie, prijzen en eventuele vergoedingen.


Om een op maat gemaakte slipper te krijgen dien je een afspraak te maken met een voetspecialist die is aangesloten bij FITS. FITS voetspecialisten zijn namelijk in het bezit van de juiste aanmeetapparatuur om jouw voet digitaal in te scannen. Ook zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten zij perfect hoe ze een slipper moeten aanmeten. Wanneer je op consult komt bij je voetspecialist zal er een scan worden gemaakt van de voet, worden er verschillende maten opgenomen en kies je samen met je voetspecialist het model (wist jij dat je alle modellen nog verder kunt customizen door het bovenwerk, de binnenvoering, het voetbed of de loopzool aan te passen?).

Wanneer alle gegevens verzameld zijn worden deze doorgestuurd naar FITS waar ze worden verzameld, beoordeeld en door specialisten in Portugal worden vervaardigd tot jouw unieke FITS!

Levertijd.De reguliere levertijd bedraagt drie weken. Om FITS te vervaardigen hebben we enige tijd nodig omdat de slippers met high-tech CAD-CAM systemen worden gefreesd en verder met de hand worden vervaardigd in onze productielocatie in Portugal.

Prijs.De prijs van een paar FITS is afhankelijk van de therapie en behandeling die jou voetspecialist aanbiedt. Als richtprijs kun je een bedrag aanhouden tussen de €240,- en €270,-.
Jouw voetspecialist kan je tevens volledig informeren over eventuele vergoedingen.

Wanneer jouw FITS klaar zijn wordt er een afhaalafspraak ingepland om de slippers te passen. Jou voetspecialist zal samen met je de FITS passen en afstellen. Ook zullen er diverse tips worden gegeven voor het dragen en krijg je tips over het onderhoud. Deel je FITS ervaring met ons via Facebook of Instagram!

 • Ontdek onze nieuwe collectie!

  De afgelopen maanden stonden in het teken van zoeken naar de beste materialen, pasvorm verbetering, kijken naar de laatste trends, ontwikkelen en samenwerken met voetspecialisten om te kijken naar een zo goed mogelijke nieuwe collectie neer te zetten voor 2020. We zijn blij dat we voor aankomend seizoen een sterke en diverse collectie hebben neergezet!…

  Lees meer
 • FITStastisch!

  FITStastisch! Dat was hem alweer, de eerste maand zit er inmiddels op! Sinds de start van het nieuwe seizoen hebben wij erg veel positieve reacties van zowel de voetspecialisten als de klanten ontvangen over onze nieuwe modellen, kleuren en ons nieuwe vegan model. Inmiddels zijn de eerste vegan modellen dan ook met succes afgeleverd! Wij…

  Lees meer
 • Een extra paar FITS op afstand bestellen? Lees hier hoe dat kan!

  Bij jouw eerste paar FITS heeft jouw voetspecialist een 3D scan van je voeten gemaakt. Vervolgens zorgt jouw voetspecialist ervoor dat jouw 3D aangemeten voetbed een-op-een wordt verwerkt in de slipper, sandaal of huisschoen. Wanneer jij tussendoor geen therapieverandering hebt, kan je nu op afstand een tweede paar FITS bestellen! Heb je tussendoor wel therapieverandering…

  Lees meer

Aanmeetpunten bij jou in de buurt