Ontdek onze nieuwe collectie!

De afgelopen maanden stonden in het teken van zoeken naar de beste materialen, pasvorm verbetering, kijken naar de laatste trends, ontwikkelen en samenwerken met voetspecialisten om te kijken naar een zo goed mogelijke nieuwe collectie neer te zetten voor 2020. We zijn blij dat we voor aankomend seizoen een sterke en diverse collectie hebben neergezet!

Hieronder zie je in een filmpje met een korte impressie van onze voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Je ziet onze zoektocht naar nieuwe leersoorten, onze fotoshoot en uitleg over de mogelijkheden die FITS Footwear jou kan bieden!

Een van onze ontwikkelingen voor aankomend seizoen is dat je de mogelijkheid hebt om een helemaal vegan slipper of sandaal te bestellen.
Wat is vegan? Vegan is een levensstijl waarin men alle producten/diensten mijdt die schadelijk zijn voor dieren, dieren uitbuiting – of misbruik. Wat ons betreft een mooie ontwikkeling die we in de komende jaren hopen door te zetten.

Ben je al nieuwsgierig geworden? De nieuwe collectie staat online, maak snel een afspraak bij jouw voetspecialist en ‘Get the FITS experience!’

 • Hoe kom ik aan een paar FITS?

  Wist je dat je 60% van jouw tijd in omstandigheden verkeert?die vragen om ander schoeisel dan je gebruikelijke schoenen??Denk aan situaties als heerlijk blootsvoets lopen thuis, ?je zomervakantie?of om religieuze redenen.??Op momenten als deze kun je een comfortabel paar slippers of huisschoenen goed gebruiken, zeker als het voetbed gebaseerd is op jouw eigen therapie.

  Lees meer
 • Een extra paar FITS op afstand bestellen? Lees hier hoe dat kan!

  Bij jouw eerste paar FITS heeft jouw voetspecialist een 3D scan van je voeten gemaakt. Vervolgens zorgt jouw voetspecialist ervoor dat jouw 3D aangemeten voetbed een-op-een wordt verwerkt in de slipper, sandaal of huisschoen. Wanneer jij tussendoor geen therapieverandering hebt, kan je nu op afstand een tweede paar FITS bestellen! Heb je tussendoor wel therapieverandering…

  Lees meer
 • Voetklachten? FITS Footwear heeft wellicht de oplossing!

  Voetklachten zijn er in vele verschillende vormen. Je kan bijvoorbeeld last hebben van klachten door standsafwijkingen. Bij standsafwijkingen kan je denken aan een hallux valgus (vergroeiing van de grote teen). Een tweede klacht kan een tailors bunion zijn (een vergroeiing van het middenvoetsbeentje bij de kleine teen). Heb je bijvoorbeeld veel last van je onderrug?…

  Lees meer

Aanmeetpunten bij jou in de buurt