Maak het jezelf comfortabel en kies ook voor een paar huisschoenen!

Sinds de coronacrisis ben ik net als vele andere mensen genoodzaakt om vanuit huis te werken. Dit zorgt voor geïmproviseerde werkplekken en de daarbij behorende outfit en schoeisel. De ene dag zit ik aan de keukentafel met de laptop, de andere dag aan mijn oude bureau met bureaustoel die niet verstelbaar is. Voor even is dat prima, ik ben allang blij dat het werk door kan gaan. Echter begint na een maand fulltime thuiswerken beginnen de pijntjes toch echt te komen. Naarmate de dag vordert krijg ik een zeurend gevoel in mijn voeten. Ik draag de steunzolen van de voetspecialist altijd netjes in mijn normale schoenen maar zodra ik thuis ben gaan de schoenen uit en hierdoor draag ik mijn steunzolen bijna niet meer.

Vanwege dat laatste heb ik contact opgenomen met mijn podotherapeut en de situatie voorgelegd. Mijn podotherapeut vertelde over FITS huisschoenen waar mijn steunzool een-op-een in kan worden verwerkt. Op deze manier zou ik in huis mijn steunzolen kunnen dragen én daarbij op een paar comfortabele huisschoenen kunnen lopen.
Ik was toch erg benieuwd of ik hiermee mijn klachten kon verminderen…

Na een aantal maanden kan ik de huisschoenen echt aanbevelen, zij zijn voor mij een geweldige toevoeging. Waar ik voorheen gedurende de dag een zeurend gevoel in mijn voeten kreeg is dat sinds deze huisschoenen enorm afgenomen. Ik kom nu vrijwel volledig pijnvrij de gehele dag door!

Elisa

 • FITStastisch!

  FITStastisch! Dat was hem alweer, de eerste maand zit er inmiddels op! Sinds de start van het nieuwe seizoen hebben wij erg veel positieve reacties van zowel de voetspecialisten als de klanten ontvangen over onze nieuwe modellen, kleuren en ons nieuwe vegan model. Inmiddels zijn de eerste vegan modellen dan ook met succes afgeleverd! Wij…

  Lees meer
 • Hoe kom ik aan een paar FITS?

  Wist je dat je 60% van jouw tijd in omstandigheden verkeert?die vragen om ander schoeisel dan je gebruikelijke schoenen??Denk aan situaties als heerlijk blootsvoets lopen thuis, ?je zomervakantie?of om religieuze redenen.??Op momenten als deze kun je een comfortabel paar slippers of huisschoenen goed gebruiken, zeker als het voetbed gebaseerd is op jouw eigen therapie.

  Lees meer
 • Ontdek onze nieuwe collectie!

  De afgelopen maanden stonden in het teken van zoeken naar de beste materialen, pasvorm verbetering, kijken naar de laatste trends, ontwikkelen en samenwerken met voetspecialisten om te kijken naar een zo goed mogelijke nieuwe collectie neer te zetten voor 2020. We zijn blij dat we voor aankomend seizoen een sterke en diverse collectie hebben neergezet!…

  Lees meer

Aanmeetpunten bij jou in de buurt