Get the FITS experience.

Jouw steunzool verwerkt in een podologische slipper!

Ik wil mijn eigen podologische slipper

Wist jij dat je 60% van jouw tijd in omstandigheden verkeert die vragen om ander schoeisel dan je gebruikelijke schoenen? Denk aan situaties als heerlijk blootsvoets thuis lopen, jouw zomervakantie of religieuze omstandigheden. Op momenten als deze kun je een paar podologische slippers goed gebruiken, zeker als het voetbed gebaseerd is op jouw eigen therapie.

Jouw steunzool verwerkt in een podologische slipper!

Podologische slippers

 • Op maat gemaakt!
  FITS werkt enkel met erkende voetspecialisten. Jouw voetspecialist zorgt ervoor dat jou 3D aangemeten voetbed een-op-een wordt verwerkt in een podologische slipper. Door middel van innovatieve Nederlandse scantechnieken worden de FITS speciaal voor jou gemaakt!

 • Jouw eigen FITS?
  Voor het aanmeten van podologische slippers kun je terecht bij voetspecialisten in heel Nederland. FITS werkt enkel met erkende voetspecialisten. Op onze website vind je een locatiezoeker zodat je direct de dichtstbijzijnde voetspecialist kunt vinden. Een voetspecialist kan een podoloog of podotherapeut zijn. Jouw voetspecialist zorgt ervoor dat jou 3D aangemeten voetbed een-op-een verwerkt wordt in een podologische slipper. Door middel van diverse aanmeettechnieken worden de FITS speciaal voor jouw gemaakt!

 • Kosten
  Jouw voetspecialist kan je verder alles vertellen over de collectie en ervoor zorgen dat je het juiste model aangemeten krijgt. De kosten voor een paar podologische slippers is afhankelijk van de behandeling of therapie. Voor vragen over de kosten en eventuele vergoedingen van deze podologische slippers kun je terecht bij jouw voetspecialist.

 • Modellen
  FITS beschikt over een uitgebreid assortiment aan podologische slippers, zowel dames modellen en heren modellen. Ieder seizoen zijn er nieuwe kleuren en modellen, je kunt jouw FITS dus het hele jaar door dragen! In de lente en in de zomer lekker buiten, en in de herfst en winter thuis als in-huis sandaal. Wil je meer informatie over het aanmeten, maak dan snel een afspraak bij jouw voetspecialist! ?Via de locatiezoeker op onze website vind je direct de dichtstbijzijnde voetspecialist bij jou in de buurt!

Ik wil mijn eigen podologische slipper!

m?t therapeutische ondersteuning