FITS vegan Footwear

Dit is alweer het tweede seizoen dat wij vegan modellen aanbieden!
Wij horen je denken: “Wat is vegan en wat houdt een FITS vegan model nou precies in?”

Vegan
Vegan is een levensstijl waarin men alle producten/diensten mijdt die schadelijk zijn voor dieren, dieren uitbuiting – of misbruik.
Hier dragen wij graag ons steentje aan bij!

FITS vegan model
Wij hebben twee volledige FITS vegan modellen in twee verschillende kleuren. De bovenwerken van deze modellen zijn gemaakt van een leersoort welke niet onderhevig is aan dierlijke invloeden.
Dit houdt in dat er in het gehele productieproces geen dierlijke materialen zijn gebruikt en dat het product zelf geen dierlijke materialen bevat.  Ditzelfde geldt voor de binnen voering, deze is gemaakt van een hoogwaardig microfiber.

Wist je trouwens dat microfiber enkele bijzondere eigenschappen heeft?

Microfiber is namelijk sterk en duurzaam maar toch erg licht. Het is zeer elastisch en daarnaast is het een ademende stof die vocht snel afvoert en droogt.

Kortom, met onze vegan modellen kunnen wij jou een uitzonderlijke kwaliteit leveren en proberen wij meer bewustere keuzes te maken. Wat ons betreft is dit een mooie ontwikkeling die we in de komende jaren hopen door te zetten.

Vegan toekomst
Vegan wordt steeds populairder. Zo is er steeds meer vraag naar binnen de schoenen- en kledingindustrie. Ook zijn er steeds meer leersoorten die uit organisch materiaal bestaan. Denk hierbij aan ananas, zeewier, kokosschil of schimmels. Hierin zitten echter nog wel bepaalde uitdagingen, bijvoorbeeld dat dit leer nog niet zo sterk is.

Heb jij jouw vegan slippers al uitgezocht? Maak snel een afspraak met jouw voetspecialist and get the FITS experience!

 

 • Last van je voeten/last van pijn ter hoogte van de bal van je voet? FITS Footwear heeft wellicht de oplossing!

  Waarschijnlijk ken je het wel; je komt thuis na een lange dag en je bent blij dat eindelijk je schoenen uit kunnen, omdat je voeten zo’n pijn doen! Dit zou zo maar kunnen komen, doordat je last hebt van ‘capsulitis’. In makkelijkere taal betekent dit dat je een overbelasting, of misschien zelfs wel een ontsteking,…

  Lees meer
 • Maak het jezelf comfortabel en kies voor een paar FITS slippers of sandalen!

  Onlangs hebben wij een leuk bericht ontvangen van een tevreden klant en dit delen we natuurlijk graag met jullie. Vooral gezien we allemaal veel tijd in en om het huis doorbrengen op dit moment. Sinds de coronacrisis is Julia – net als vele andere mensen – genoodzaakt om vanuit huis te werken. De ene dag…

  Lees meer
 • Ontdek onze nieuwe collectie!

  Ontdek onze nieuwe collectie! De afgelopen maanden hebben we gekeken naar de laatste trends, gezocht naar de beste materialen en hebben wij samengewerkt met onze voetspecialisten om een sterke collectie voor 2022 neer te zetten. Wij zijn dan ook enorm enthousiast om onze nieuwe frisse collectie custom made slippers & sandalen met jou te delen!…

  Lees meer

Aanmeetpunten bij jou in de buurt